Orange Mood

It brightens your day with its colour. It strikes your memories with its smell. It evokes an inexplicable glee when you just have a look at the fruit.

Don’t you find yourself dreaming of sitting at this table though there’s no picturesque landscape around to capture your mind? I guess it’s the magic of the orange… colour, fruit, mood.

Studio Bluecerigo

This new photographic agency wants to be a place of diffusion and creation as well as a place of life in its own right. For the sake of integrating daily rituals of guarding into complex working hours, a large part of the space is dedicated to the children of promoters and collaborators.
The original space has been completely restructured to create an open and versatile place. The addition of shutters to the openings allows to modulate the natural light, inherent to the photographer’s work, according to a device that is both simple and aesthetic.

Studio Bluecerigo

This new photographic agency wants to be a place of diffusion and creation as well as a place of life in its own right. For the sake of integrating daily rituals of guarding into complex working hours, a large part of the space is dedicated to the children of promoters and collaborators.
The original space has been completely restructured to create an open and versatile place. The addition of shutters to the openings allows to modulate the natural light, inherent to the photographer’s work, according to a device that is both simple and aesthetic.

Dune house

During one of his holiday at the Baltic Sea, Piotr while lying on the beach, imagined a house. A house with a breathtaking view of the endless sea and grassy sand dunes.

Inside the house you could watch the sunlight falling through huge windows and could smell the sea breeze. The household members could admire the beautiful sunsets from the terrace or from the pool located next to the beach.

Then only a few awkward sketches were created in the notebook and the house had to wait for its moment for some time…

A few years later, a floor manufacturer came to Peak studio, commissioning a visualization in which the mineral floor had to play the main role.

The company wanted the images only to highlight the fact that the mineral floor is highly water and scratch resistant (e.g. from sand scratches).

It was the moment when the old sketch created on the beach was to get a new life and take on colors. With the help of Kasia and Maja, climatic interiors of the house now dubbed “Dune House”, were created.

The final effect and the subtly conveyed message of “this floor can withstand a lot” made the customer very satisfied with both images and the interior concept created by PEAK. 🌅

About the project:

Dune house

Architectural draft concept & full CGI by Piotr Pietruczak

Interior design by DEMBOWSKA studio architektury & JAG studio architektury

2019