Living Capital

‘Living Capital’
Image illustrated by Duy Phan

Born from nature, I think we go a long way further from where we belong through civilised history just to find out how we can get back.

Living in a more crowded world, we learn not to take but share, and since the land doesn’t get bigger, we create more common landscapes. These outdoor spaces not only act as a socialised zone psychologically but physically cool down our shelter during every heatwave.

‘Living Capital’ is a reminder I made to keep me remembering we as humans are not the centre of this planet, but Mother Nature is. Sooner better than later we should realise the more we try to take control the more the damage is. So step back, observe and co-exist!

Aesthetica + Link Arkitektur: Hammerfest Hospital

Aesthetica + Link Arkitektur: Hammerfest Hospital

Artist: Marina Ambrogio

Link Arkitektur’s Design for a Hospital planned on the spectacular site of Hammerfest in the Norwegian Fjords.
A very subtle color palette to enhance this amazing landscape painted by our artist Marina Ambrogio.

We hope you like it!

Web: https://www.aesthetica.studio/
Instagram: https://www.instagram.com/aesthetica_studio/
Facebook: https://www.facebook.com/aesthetica3D/

Aesthetica + Studio Gang: C40 Loop

Aesthetica + Studio Gang: C40 Loop

Artist: Sabrina Ricco

Congratulations to our friends at Studio Gang for being selected as the winning proposal with this carbon-neutral affordable housing in Chicago!
A great urban atmosphere crafted by our artist Sabrina Ricco.

Cheers!

Web: https://www.aesthetica.studio/
Instagram: https://www.instagram.com/aesthetica_studio/
Facebook: https://www.facebook.com/aesthetica3D/

Vermont

Vermont is a medium-scale residential project in one of the central districts of Los Angeles. The project was commissioned by California Design Award winner YU2E, Inc.

Having a modern laconic design, this apartment building features a subterranean garage and cozy green terraces located on different floors. It could also be attractive to local cafes and shops because of the ground floor commercial.

We made both human and bird views to showcase the general facade of the building. The light scheme demonstrates how the colors of the apartment complex may change during different periods of the day while maintaining a sense of comfort and appeal.

The decision of visualization of the district around our 6-floor structure accentuates how the project fits into the architecture of the entire area.

Market in Niger

Once again, we are happy to share with you one of our interesting projects. The Assaga Niger Market project is a market in Niger created by an architectural studio that focuses on social projects.

This project aimed at beautifying one of the neighborhoods in the city. Our client decided to focus on the market because it is a public space, which is one of the significant places for the social life of residents.

The market is located in an area where bombings and skirmishes with militants are frequent. The structure of the market pavilions allows protecting civilians during the attacks.
Brick and metal base structures can resist an explosion and hold back a bullet.

For our renderings, we used photos of the inhabitants of this town, as it was essential to preserve the local flavor and everyday life of the local people. I hope that we succeeded in this task.

MORE PROJECTS ON: https://omegarender.com/gallery