Theatre Architecture Competition 2017: Story Tracks

The concept of this design work is the ‘track’. Tracks represent certain stories of this old stadium, which also mean a infrastructure element in this new design, that helps run this site as a theater theme building and connect the site with its neighbor areas.

Consequently, the idea about redesigning the old stadium is to create this historical place several unexpected routines. In fact, the enclosed theater play an crucial role to attract art lovers from various background, that could be their first time to visit this historical place. Thus I make the walking route to watch plays in the enclosed theater become a sightseeing route so as to impress audiences and they will come again. It could also be explored after going through an extraordinary entrance. When visitors get into the building from north west, they will through a half enclosed entrance space, where is quiet and a bit narrow. Then they will arrive at the open stages venue changed from old terraces, which has many stories that old citizens know them well. There is a dramatic atmosphere in this conventional place that everywhere in it could be a performing stage. Therefore, the tracks have been well preparing for the coming shows and the stories are waiting to be told.

For presentation, I additionally made growing animation to show how I regenerated these spaces before and after.

See more relevant pictures about this project on Behance: https://www.behance.net/gallery/93985623/Story-Track-Theater-Architecture-Competition

Theatre Architecture Competition 2017: Story Tracks

The concept of this design work is the ‘track’. Tracks represent certain stories of this old stadium, which also mean a infrastructure element in this new design, that helps run this site as a theater theme building and connect the site with its neighbor areas.

Consequently, the idea about redesigning the old stadium is to create this historical place several unexpected routines. In fact, the enclosed theater play an crucial role to attract art lovers from various background, that could be their first time to visit this historical place. Thus I make the walking route to watch plays in the enclosed theater become a sightseeing route so as to impress audiences and they will come again. It could also be explored after going through an extraordinary entrance. When visitors get into the building from north west, they will through a half enclosed entrance space, where is quiet and a bit narrow. Then they will arrive at the open stages venue changed from old terraces, which has many stories that old citizens know them well. There is a dramatic atmosphere in this conventional place that everywhere in it could be a performing stage. Therefore, the tracks have been well preparing for the coming shows and the stories are waiting to be told.

For presentation, I additionally made growing animation to show how I regenerated these spaces before and after.

CGI Livingroom

A fully CGI interior styled in house to suit our client’s design concept and furnishings. The scene was crafted by our artists using 3DSMax and ZBrush, taking great care to reproduce each furniture product as accurately as possible. Custom textures and fabrics were created and even the rug is CGI, created with hair and fur modifiers which allow it to be brushed and styled for greater realism. Colour accuracy adjustments and tweaks in Adobe Photoshop and Fusion Studio 16.

Henge Hill

Henge Hill house is designed upon the footprints of an old farm storage building on the picturesque olive slopes. The crude craftsmanship of the remaining shell is restored and anchors the new suites of rooms deep in genius loci.

Software: 3ds max + Corona Renderer + Adobe Photoshop + Adobe After Effect + Zbrush + Substance Painter + Quixel Mixer