M Apartment

After a couple of months, we can finally present the full project called M Apartment. It was a partially personal project done based on the interior design done by Idea Projekt. It does not happen every day to make visualizations to a project with which we are so connected, as I am personally an investor and future owner of the apartment. The apartment was designed in a modern, minimalist style. It was designed in natural subdued colours with the addition of bold brick colour in the corridor.

Interior design: Idea Projekt
Visualizations: Blok Studio
Localization: Gdańsk, Poland
Software: 3Ds Max / Corona Renderer / Photoshop

The full project can be found here:
https://www.behance.net/gallery/88441461/M-Apartment

GAGARIN OFFICE

The main element of the leather chandelier, inspired by the work of Giger, connects the space with texture and form. In fact, we first came up with a chandelier and then developed the design of the entire office around. The chandelier has a proper name – “origin” or the beginning of beginnings. Keep for updates.
More on our website https://boom-project.com

YORK WHISKEY BAR ОДЕССА

Novyy dizayn obrashchayetsya k ponyatiyu ideal’nogo bara. Ved’ u kazhdogo iz nas vsplyvayet kartinka ideal’nogo bara ili restorana kogda kto-to proiznosit slovo bar. Eta kartinka yavlyayetsya stereotipnym obrazom sformirovannym pop kul’turoy. Lyubimyye knigi, fil’my, muzyka vse eto formiruyet nashi stereotipy. Uveren chto u bol’shinstva lyudey kartinka v golove otvechayushchaya za obraz bara, eto stsena iz gollivudskogo fil’ma prichem pro N’yu York. Dizayn etogo bara polnost’yu opirat’sya na etot obraz.
Развернуть
478/5000
The new design addresses the concept of a perfect bar. After all, each of us pops up a picture of an ideal bar or restaurant when someone says the word bar. This picture is a stereotypically shaped pop culture. Favorite books, films, music all this forms our stereotypes. I am sure that most people have a picture in their head that is responsible for the image of a bar, this is a scene from a Hollywood movie about New York. The design of this bar is based entirely on this image.
More on our website https://boom-project.com

YUG

Extreme attention to detail is what makes this project stand out. Restaurant is segmented in to four major areas open kitchen with atrium area, fireplace room, banquet hall, and Sea view terrace. Most of the furniture, lighting fixtures and chandeliers were designed specifically for this project. Each area has a unique design futures and mood in to it, nevertheless one could clearly see a conceptual bound that makes this project complete. Floor plans were designed as an open space with intuitive interconnected passages. Even though restaurant was designed with a distinctive stylistics as a whole, each space has its unique identity and features.
More on our website https://boom-project.com

YUG

Extreme attention to detail is what makes this project stand out. Restaurant is segmented in to four major areas open kitchen with atrium area, fireplace room, banquet hall, and Sea view terrace. Most of the furniture, lighting fixtures and chandeliers were designed specifically for this project. Each area has a unique design futures and mood in to it, nevertheless one could clearly see a conceptual bound that makes this project complete. Floor plans were designed as an open space with intuitive interconnected passages. Even though restaurant was designed with a distinctive stylistics as a whole, each space has its unique identity and features.
More on our website https://boom-project.com

UN ÁTICO EN EIXAMPLE BARCELONA

n the space of the apartment, located in the historic center of Barcelona, an important architectural detail has been preserved – Catalan vaulted ceilings. Due to this, the roof becomes a single unifying element of the apartment, in which a minimum of partitions is assumed. Zoning with such a design is provided by vintage furniture from the 60s. The combination of architectural elements from different eras in an apartment creates an atmospheric space that makes it timeless.

Design and visualization – Denis Chigidin.
Location – Barcelona.
2019.