Wasserkunst

„Wasserkunst“ is situated in Lübeck between Ratzeburger Allee in the west and Wakenitz in the east in St. Jürgen district. There are 12 separate houses in this area, and this particular house has 3 floors. This building presents the elegance of architectural decisions and functionality. The surroundings of this house are displayed with a beautiful river passing nearby and scenic area. This quiet and peaceful place will not leave you indifferent.
https://www.behance.net/gallery/86890499/Wasserkuns

Late Stockholm Library

After many years without doing this kind of work, i’m trying return to Archiviz. So i used this as a test scene to see how substance or megascans work and my photoshop workflows.
The goal was to make an atumn scene, like its windy and about to rain.
It was very challenging and time-consuming specially trying to make substance designer work. At the end of the day, i belive substance is for very technical artists and for me the old photoshop uvw texturing just works better. I used megascans atlas for the leaves on the foreground trees, but i belive that also masking those and inserting real pictures of trees will do the job better.
Anyways, constructive comments are very welcome.

PD: I took some artistic licenses not aiming to reconstruct in 3d the real place, but just to try new and interesting things that could go in the scene.

Newberg Residence

The design attempts to make the pond and residence a single entity in which the owners can enjoy and connect with the wild creatures that come to the water on both regular and varied schedules. To this end, the building of Douglas Fir and Cor-ten steel was placed as a bridge across the north end of the pond. The pond itself was enlarged and loosely ordered to integrate with the structure of the residence.
The site plan was choreographed so that visitors park their vehicles 150 feet away. They then walk through the forest to a bridge crossing a small section of the pond, and on to the main entry. The broad vista of the pond offers a compressive release upon opening the front door. It is the hope that this experience will be memorable to the visitor.

Insvire company office

This project was created for an Indonesian app development company Insvire. We really enjoyed working on it, as the design is rather expressive. The deadline was quite tight, but our amazing team was able to complete it on time. The building featured in this project consists of 3 floors: – Lobby, kitchen, and meeting room are located on the first floor – Second floor houses the division and coworking areas – The third floor contains the relaxation area The Insvire offices project was truly great to work on and we are looking forward to many more interesting collaborations in the future.
https://www.behance.net/gallery/83983491/Insvire-company-office