GG House

The GG house is located in a privileged site surrounded by vegetation in a gated community. The natural slope of the terrain allows the house to sit on top of the hill and hide the service area below the ground. This allows us to solve the program in three levels, but still maintain the composition of two overlapping volumes that sit just on top of the terrain. In order to maintain the most existing trees possible, we decided to push the ground floor back and locate the house´s massing in-between existing trees. This favored the house´s main entrances, which is surrounded by vegetation and reinforces the terrain´s natural slopes

Sheikh Office

We would like to present the set of images we create for our client from Saudi Arabia. A high-end luxury office space on the 14th floor, with a panoramic breathtaking view of the city.

The project consists of many pieces of furniture by Italian brand Giorgetti. Many of them were modelled in the house.

What is interesting, the view outside is real. Made from actual photographs taken at the site.

Olympic Museum Beijing

We were asked to do a couple images of a Museum in Beijing. It is always nice to do a museum, since in most cases the architecture is of those types of buildings is awesome. As in this case. Next to that it was an Olympic museum which makes it even more interesting. Add the whole winter and mountain scenery to that and we can only have fun on this one.