House in Suffolk

“Designed to replace three existing structures of differing uses and scales:- an arable grain barn, a residential bungalow and a dilapidated piggery structure. The proposal was designed to re-tell the history of the site through its form; referencing the three existing buildings through form and materiality – and by hypothetically ‘pinching’ the buildings together to create one new building of three distinct forms, connected by permeable linking sections.”

CGI artworks created using Autodesk 3DS Max, Corona Render, iToo ForestPack and RailClone + Adobe Photoshop.

Brener 4

We had the pleasure to craft visuals for a conservation building, designed by an architect whose name is unknown, which currently has five separate apartments.
The architect and clients decided to turn it into a single-family house, with a ground floor and a large garden, an upper floor with a beautiful huge space, and a roof for parties.
The dilemma was whether the living space, living room, kitchen, and primary bedroom would be on the ground, with access to the pool, and the children’s rooms on the top floor, as seems logical.

Or,

Make the children’s rooms on the ground floor, including a small dining area in front of the pool, a vast space with a high ceiling, unique in its beauty, design the living space.
We’ve crafted views to show both options, and the clients chose the second option. Less conventional but more beautiful.