Personal / Commissioned: Personal Project

Location: Sydney Australia

The aim of this project was to provide a photo-realistic and natural experience of a photography studio.

The design was based off my love for the classic concrete/timber material palette mixed with large curved structures. I wanted the space to feel isolated which led me to surround by foliage that filled the windows completely. I just wanted to create a space that I would like to visit/have one day.

It originally started off as a project testing marvelous designer objects in UE4, however, I kept adding and adding to it and I thought I’d have a collection of renders from this space. I came across an animation on YouTube where they used the “natural shake” effect on the camera which then inspired me to start beginning the cinematic exploration of “The Studio”.

Join the discussion at talk.ronenbekerman.com